Om

MäklarAnnons är en mäklartjänst från A-mäklarna i Sverige. Till för dig:

  • Som vill sälja din bostad, utan gårdagens höga arvode
  • Kan tänka dig att visa själv
  • Vill slippa allt krångel, men själv välja de tjänster du vill ha och betala för

Frågor & Svar

Precis som i en vanlig mäklartjänst, gör vi ett ”intag” i din bostad, låter en proffsfotograf från Husfoto fotografera den och lägger ut den på Hemnet. Skillnaderna är två:

  1. Köparna kan kontakta dig direkt – om du valt det. Annars går kontakten via oss.
  2. Vi hjälper dig gärna även med fortsättningen, men du är inte bunden, utan avgör själv hur och med hjälp av vem du vill gå vidare.

Du och din köpare bestämmer själva hur affären ska genomföras. Om ni vill, kan vi låta en mäklare sköta kontrakt och tillträde, personligen och på plats. Precis som vanligt. Mäklaren kan då också sköta alla bankkontakter. Likaså hjälpa till med besiktning, energideklaration och försäkring mot dolda fel.

Bakom MäklarAnnons ligger A-mäklarna / fastighetsmäklaren och entréprenören Lars Eneland.

Om du är köpare

När just den bostad som du söker dyker upp, kan du kontakta ägaren direkt och se om ni kan komma överens. Och varför inte, krydda ditt erbjudande, med att du står för hela avtalsbiten. Som vi gärna hjälper er med, till rimlig kostnad.

Du och säljaren bestämmer själva hur affären ska genomföras. Och med hjälp av vem. Om ni vill, kan vi låta en mäklare sköta kontrakt och tillträde, personligen och på plats. Precis som vanligt. Mäklaren kan då också sköta alla bankkontakter. Likaså hjälpa till med besiktning, energideklaration och försäkring mot dolda fel.

Om du är mäklare

Vi har som mäklare lagt upp mäklarannonsen, men i vårt uppdragsavtal ingår att säljaren inte är bunden till oss, utan kan välja vilken mäklare eller köpare man vill. Du är alltså helt fri att konkurrera om säljaren / uppdraget.

Javisst, vi vill gärna få kontakt med mäklare över hela landet, som vill lägga upp mäklarannonser.